START DODAJ STRONĘ FILMY WINDOWS SPORTPESA ONLINE POLECANE NOWE
Zonder de drie Poolse helden was het heel anders afgelopen
https://i.ytimg.com/vi/cOWDi1HlZPY/default.jpg
De vader en zijn twee kleine kinderen hebben drie hele grote engelen op hun schouders gehad, engelen in de vorm van drie Poolse mannen die geen seconde twijfelden toen de auto op zijn kop in het water aan de Geerling terecht kwam.
Dronevlucht zondag 22 januari Bevroren havens en Vooroever
https://i.ytimg.com/vi/V3olLAm3MLk/default.jpg
Het IJsselmeer bevriest al mooi. Ook bij het Vooroever ligt al een dik pak ijs en de Regattahaven is ook dichtgevroren.
Kinderen en Water in Rotterdam
https://i.ytimg.com/vi/RZijUMLijW0/default.jpg
Kinderen en Water Schouwburgplein Rotterdam 8 augustus 2012
Vlietlanden Medemblik
https://i.ytimg.com/vi/DZFfilT7EVA/default.jpg
Opnames van de Vlietlanden in de gemeente Medemblik. Op de achtergrond o.a. Medemblik, de Kleine Vliet, de Grote Vliet en Onderdijk.
Oud brandweerman Richard Bleeker geridderd door burgemeester Streng
https://i.ytimg.com/vi/65GiNmYTwm4/default.jpg
ANDIJK - Richard Bleeker was ruim 23 jaar vrijwilliger bij het brandweerkorps van Andijk. In 1992 startte zijn loopbaan als vrijwilliger bij de bedrijfsbrandweer van General Electric in Amsterdam. Daarna bij de Draka Polva in Enkhuizen.
A28 Veeningen - Auto met kinderen te water door wegpiraat
https://i.ytimg.com/vi/gdnuBU4JVU8/default.jpg
Zondagavond is op de A28 ter hoogte van Veeningen (gemeente De Wolden) een moeder en haar twee jonge zoontjes met haar auto in het water gereden vanwege een wegpiraat. Deze was haar rechts gepasseerd, schoot voor haar langs en trapte op de rem. De vrouw schrok daar zo van dat haar auto onbestuurbaar raakte en de sloot inreed. Een medeweggebruiker talmde niet, bracht zijn auto tot stilstand en spro
Nieuwjaarsduik 2017 Didam
https://i.ytimg.com/vi/q_oUOlM2hjE/default.jpg
Op 1 januari van het nieuwe jaar was er wederom een Nieuwjaarsduik in het baggergat op de Nevelhorst voor iedereen die deze koude uitdaging aan wilde gaan. Carnavalsvereniging de Geinsköp en triatlonvereniging Triathliem organiseren deze inmiddels zeer bekende duik van het Oosten.
Cursus Auto te Water
https://i.ytimg.com/vi/3Od4YtOVkFc/default.jpg
U rijdt met uw auto langs een kanaal en moet plotseling uitwijken en komt zo in het water terecht. Dit is voor veel mensen de grootste nachtmerrie. Maar ook als u getuige bent van een auto die te water raakt met de inzittenden nog in de auto. In deze cursus van één dagdeel leert u hoe uit een geslote ruimte onder water te ontsnappen. Maar ook om een (bewusteloos) persoon te redden uit een gezo
AUTO ONDERSTE BOVEN TE WATER BOVENKARSPEL 03-01-2017
https://i.ytimg.com/vi/qYymf4UB0FY/default.jpg
Persbureau Annes
Andijkse Marga de Haas en haar kinderen hebben een nieuw onderkomen
https://i.ytimg.com/vi/0Q3ri7DdUFc/default.jpg
ANDIJK - Marga de Haas en haar kinderen hebben een nieuw onderkomen. Zaterdag trekken ze in twee woonwagens die op hun terrein zijn neergezet, nadat ze vlak voor kerst alles kwijtraakten door een verwoestende brand.