START DODAJ STRONĘ FILMY WINDOWS SPORTPESA ONLINE POLECANE NOWE
Så ökar du din chans att bli gravid - Malou Efter tio (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/Hn4gvK6B-mE/default.jpg
Malou Efter tio i TV4 från 2015-03-16: Gynekologen Rika Hammarström gästade Malou Efter tio och informerade om vad som påverkar en kvinnas möjligheter att bli gravid. Malou efter tio i TV4 är ett samhällsprogram med Malou von Sivers. Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker. Se hela avsnitt av Malou efter tio: http://tv4play.se/program/malou-efter-tio Följ Ma
Infektionsutlöst astma - det här behöver ni veta!
https://i.ytimg.com/vi/SV4rHl4shxA/default.jpg
Se barnet och magen växa!
https://i.ytimg.com/vi/hVOdjIffjss/default.jpg
Fostrets utveckling i mammans kropp har i alla tider häpnat och förundrat. Vi har tagit fram nya och fantastiskt verklighetstrogna illustrationer av vad som sker inne i den växande magen. Från befruktning, vecka för vecka, fram till förlossningen.
Ebba von Sydow och Malin diskuterar mammakroppen | Avsnitt 4
https://i.ytimg.com/vi/8mB9QlZIMZI/default.jpg
Får man tycka att det är jobbigt att gravidkilona är kvar, eller borde man strunta i alla ytligheter när man sitter där med sin bebis i famnen? I det fjärde avsnittet av Malin Wollins Familjeliv pratar Malin träningshets och kroppsuppfattning med Ebba von Sydow, tvåbarnsmamma och programledare för SVT:s Go’kväll.
Katerina Janouch: "Så blir man bättre i sängen" - Nyhetsmorgon (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/XBMWdAin51w/default.jpg
Nyhetsmorgon i TV4 från 2013-03-14: Hur blir jag bättre i sängen? Det är den vanligaste frågan relationsexperten Katerina Janouch får. Nu får ni tipsen. From Swedish morning news and talk show "Nyhetsmorgon" on TV4, Sweden. Nyhetsmorgon visas alla dagar - året om i TV4 och i TV4Play. Programledare är bl.a. Peter Jihde, Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Thörnqvist, Jesper Börje
Är det svårare att bli gravid om man har en tunn slemhinna?
https://i.ytimg.com/vi/oeuBi_tKX1E/default.jpg
En programserie där barnmorskan Aleksandra Nived svarar på era frågor och funderingar. 100 snabba frågor med lika snabba svar.
Om man får bristningar under graviditeten, kommer dom försvinna?
https://i.ytimg.com/vi/z3BlRkNceTc/default.jpg
En programserie där Familjelivs barnmorska Aleksandra Nived svarar på era frågor och funderingar. 100 snabba frågor med lika snabba svar.
Graviditet
https://i.ytimg.com/vi/XOZomMc-Wew/default.jpg
I webbfilmen om graviditet intervjuar vi Birgitta Skarlöv, legitimerad barnmorska vid mottagningen Privata barnmorskor. Syftet med webbfilmen är att sprida information och kunskap om graviditeten tre faser och goda råd och tips till gravida.
"Vägde som ett halvt smörpaket när hon föddes" - Nyhetsmorgon (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/hsKTbGUr-Gg/default.jpg
Nyhetsmorgon i TV4 från 2014-11-17: Vart tionde barn i Sverige föds för tidigt och hamnar på en neonatalvårdavdelning. Tack vare den svenska vården, som är i världsklass, kan 80 procent av de barn som föds för tidigt räddas. Karl Rombo är ordförande i Prematurförbundet och hans dotter Fredrika föddes i vecka 24. From Swedish morning news and talk show "Nyhetsmorgon" on TV4, Sweden.
Graviditet
https://i.ytimg.com/vi/2Uz4yCeLHSM/default.jpg
I webbfilmen om graviditet intervjuar vi Nicole Silverstolpe, chefsbarnmorska Danderyds sjukhus. Syftet med webbfilmen är att sprida information och kunskap och graviditeten faser fram till ammning. I filmen belyser vi, graviditetens tre faser, kost och motion, förlossning, amning