START DODAJ STRONĘ FILMY WINDOWS SPORTPESA ONLINE POLECANE NOWE
Gäst: Katerina Janouch - Sverigebilden
https://i.ytimg.com/vi/luUdyaurJqY/default.jpg
I veckans avsnitt av DGS-TV, intervjuas den uppmärksammade författaren och journalisten Katerina Janouch av Jens Ganman. I programmet diskuteras med utgångspunkt i Katerinas arbete och erfarenheter bilden av Sverige internationellt, vad som är tillåtet i debatten att säga om denna och hur detta påverkar samhället och journalistiken i stort.
Ebba von Sydow och Malin diskuterar mammakroppen | Avsnitt 4
https://i.ytimg.com/vi/8mB9QlZIMZI/default.jpg
Får man tycka att det är jobbigt att gravidkilona är kvar, eller borde man strunta i alla ytligheter när man sitter där med sin bebis i famnen? I det fjärde avsnittet av Malin Wollins Familjeliv pratar Malin träningshets och kroppsuppfattning med Ebba von Sydow, tvåbarnsmamma och programledare för SVT:s Go’kväll.
Katrin Zytomierska och Tilde Fröling i Mom Enough | Förlossning
https://i.ytimg.com/vi/lr9_czjfIcc/default.jpg
Det är kronan på graviditeten, det man som blivande förälder både fruktar och längtar efter – förlossningen. I det sjätte avsnittet av Mom Enough gästas studion av två personer som har mycket att säga om ämnet förlossning: businesskvinnan och författaren Katrin Zytomierska och skådespelerskan och bloggaren Tilde Fröling.
Malin Wollin om skräckförlossningen
https://i.ytimg.com/vi/w4hMHLX6Zks/default.jpg
Tyngd av flera missfall kunde bloggaren och krönikören Malin Wollin inte ens på BB släppa rädslan att även den här graviditeten skulle sluta i en katastrof. Och hon fick rätt. Sändes 2013-11-25.
Så ökar du din chans att bli gravid - Malou Efter tio (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/Hn4gvK6B-mE/default.jpg
Malou Efter tio i TV4 från 2015-03-16: Gynekologen Rika Hammarström gästade Malou Efter tio och informerade om vad som påverkar en kvinnas möjligheter att bli gravid. Malou efter tio i TV4 är ett samhällsprogram med Malou von Sivers. Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker. Se hela avsnitt av Malou efter tio: http://tv4play.se/program/malou-efter-tio Följ Ma
Gudrun Abascal och Malin pratar om förlossning | Avsnitt 5
https://i.ytimg.com/vi/uoZ_l1GzPBU/default.jpg
Är det farligt att föda barn i Sverige idag? Vad är kvinnor rädda för? I det femte avsnittet av Malin Wollins Familjeliv sitter Gudrun Abascal i gästfåtöljen – Sveriges mest kända barnmorska och författare till böcker som Att föda och Att möta förlossningssmärtan.
Kitty Jutbring och Malin Wollin om graviditetskiloskilon och kroppsfixering - Malou Efter tio (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/Yfi10BgjNzo/default.jpg
Malou Efter tio i TV4 från 2015-09-24: Bloggaren Kitty Jutbring diskuterar graviditetskilon och kroppsfixering med bloggkollegan Malin Wollin. Malou efter tio i TV4 är ett samhällsprogram med Malou von Sivers. Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker. Se hela avsnitt av Malou efter tio: http://tv4play.se/program/malou-efter-tio Följ Malou efter tio på YouTube:
Valerie Aflalo och Malin pratar om mammakläder och gravidmode | Avsnitt 2
https://i.ytimg.com/vi/hd6lzTkqtM0/default.jpg
I det andra avsnittet av Malin Wollins Familjeliv pratar Malin med designern och modellen Valerie Aflalo – gravid med sitt tredje barn – om hur man bäst klär den gravida magen, om hur kroppen (läs: brösten) förändras så fort pluset har visat sig på stickan, om hur lätt det är att tappa bort sin stil som mamma och om att vara en sexa på snygghetsskalan i Kalmar, men bara en tvåa i S
Här får tittarna svar på frågor om missfall och graviditet - Nyhetsmorgon (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/XWPj4GALTOc/default.jpg
Nyhetsmorgon i TV4 från 2015-09-27: Charlotte Perrelli och barnmorskan Gudrun Abascal svarar på tittarfrågor om graviditet och missfall. From Swedish morning news and talk show "Nyhetsmorgon" on TV4, Sweden. Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om - i TV4 och TV4Play. Programledare är bland andra Peter Jihde, Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessic
Unga förväntas bli gravida lätt - infertilitet tas inte på allvar - Nyhetsmorgon (TV4)
https://i.ytimg.com/vi/e3IiUCseL_U/default.jpg
Nyhetsmorgon i TV4 från 2015-05-06: Att försöka bli gravid men inte lyckas är väldigt känsligt och betyder för många både chock och kris. Problemet tas inte alltid på allvar menar barnmorskan Emma Karling Widsell och fertilitetsläkaren Carolina Tristen. From Swedish morning news and talk show "Nyhetsmorgon" on TV4, Sweden. Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om - i TV4 och TV4Play.